KaliSel
KaliSel este o alternativă pentru sare în alimente și pentru o dietă mai echilibrată. Clorura de potasiu pentru industria alimentară este conformă cu legislația internațională în domeniul alimentelor.
KaliSel – O alternativă pentru sare în alimente și pentru o dietă mai echilibrată
- Clorură de potasiu pentru industria alimentară
- Origine naturală
- Conținuturi foarte scăzute de săruri secundare
- Conformă cu legislația internațională în domeniul alimentelor
- Îndeplinește în industria alimentară multiple și complexe funcții analogice cu cele ale clorurii de sodiu
- Datorită asemănării cu clorura de sodiu, perfectă pentru substituția parțială
- Ajută organismul uman să își acopere necesarul de potasiu
Recomandare de utilizare
KaliSel conține clorură de potasiu de înaltă calitate și este deja utilizat pe scară largă de industria alimentară în producția unei varietăți de alimente. Este utilizat, printre altele, ca aditiv și agent de proces, precum și pentru îmbogățirea alimentelor.
KaliSel este...